Kari Krohns

Olen Kari Krohns, DI, yrityskonsultti- ja valmentaja. Osaamiseni alaa ovat erityisesti pienyrittäjien konsultointi sekä aloittelevien yrittäjien koulutus.

Minulla on pätevyys sekä analyysi- että konsultointipalveluihin.Vuodesta 2020 alkaen olen ollut Ely-konsultti, eli Ely-keskuksen Yritysten kehityspalveluiden kautta toimiva yrittäjän apu. Toteutan yrittäjävalmennuksia Valmennusmajakan verkostossa.

Ei kuitenkaan anneta titteleiden horjuttaa meitä aiheesta. Mitä tekee Kari Krohns? Auttaa yrityksiä. Piste.

Taustallani on pitkä kokemus yrittämisestä. Olen puurtanut omalle yritykselleni niin ylä- kuin alamäissä ja näin ollen, todetessani; “tiedän miltä tuntuu”, ei ole pelkkää sanahelinää.

Miksi minä voin auttaa?

En lähtenyt sovittamaan konsultin saappaita hetken mielijohteesta. Kokemuspohja ja osaaminen tähän asiantuntijuuteen rakentuu vain vuosia tekemällä, opiskelemalla, erehtymällä ja perehtymällä.

Olen suunnitellut ja kehittänyt yritysten liiketoimintaa hyvin erilaisilla toimialoilla. Yhdistävänä piirteenä yrityksissä on ollut se, että yrityksen toiminta ei suju, kuten pitäisi. Keskeisenä tehtävänä on alussa selvittää, kuinka yrityksen toiminta on järjestetty ja miten taloushallinto sekä sisäinen laskenta on organisoitu, jotta toimintaa voidaan arvioida ja kehittää. Analysoinnin jälkeen tehdään suunnitelma mahdollisista toimenpiteistä, joilla tilanne saadaan korjattua lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

Pystyn auttamaan myös erilaisten rahoitusjärjestelyn ja mahdollisen yrityksen saneerauksen selvittämisessä ja toteutuksessa.

Lyhyesti:

  • Kaupallinen korkeakoulututkinto, tuotantotalouden diplomi-insinööri
  • Talenom-tilitoimiston paikallisyrittäjänä Joensuussa neljä vuotta
  • Kauppakamarin HHJ-tutkinto (Hyväksytty hallituksen jäsen) 
  • Yritysneuvojan ammattitutkinto
  • Sijoitusneuvojan pätevyys
  • Asiantuntija- ja johtotehtävissä mm. rakentamisen, teollisuusautomaation ja teollisuuden alalla
  • Yli 18 vuotta yrittäjyyttä
  • Yli 100 konsultoitua yritystä